РИО Стикс за големи папагали со мед и јаткасти плодови 2 х 90гр

290.00 ден

Опис на производот

Дополнителна храна за големи папагали со мед и јаткасти плодови.

  • протеини – 11,7%
  • масти – 8,0%
  • влакна – 8,0%
  • пепел – 2,8%
  • калциум – 1,4%
  • фосфор – 0,5%