РИО Сончоглед за птици 2кг

1,155.00 ден

Опис на производот

Семките од сончоглед се одлично природно негување за птиците. Тие се богати со протеини и масти, што ги прави совршен извор на исхрана. Семињата се одлични за хранење на домашни миленици и диви птици.