РИО Просо за птици 100гр

188.00 ден

Опис на производот

Просото е омилено уживање за папагалите, канаринците, амадините и другите видови кафезни птици што јадат семиња. Слично на дивите птици во природата, птиците во кафез добиваат големо задоволство кога ги вадат свежите зрна . Најважно е за младенчињата, за одгледување и закрепнување на птици. Освен тоа, просото е идеална работа за играње и тренирање на вашата птица домашно милениче.

РИО Просото се бере, внимателно се суши и се чува во контролирана средина, што гарантира свежина и хранливост.

Користете го просото како дополнителна храна.