РИО Мрежа со кикирики 150гр

122.00 ден

Опис на производот

Кикириките се богати со протеини и масти и се одличен извор на исхрана за дивите птици. Лесно е да се зацврсти мрежата на гранката на дрвото или на балконот. Освен тоа, ставањето на добиточната храна во специјалната мрежа нема да им дозволи на градските птици (врапчиња, гулаби и врани) да им ја одземат храната од други видови птици – томцити, бикови, шафки, шипки и други.