РИО Бисквити за папагали со здрави семиња 5х7гр

175.00 ден

Опис на производот

Дополнителна храна за птици. РИО бисквитите се вкусен и хранлив додаток во дневната исхрана на сите видови птици. Бисквитите направени од цели јајца и житни култури се особено корисни за време на периодите на митарење и размножување. Ретките семиња на култивирани растенија содржани во бисквитите помагаат да се направи хранењето на вашите птици поразновидно.
  • протеини – 11%
  • масти – 4%
  • влакна – 0,3%
  • пепел – 0,95%