РИО Бисквити за папагали со диви бобинки 5х7гр

175.00 ден

Опис на производот

Дополнителна храна за птици. РИО бисквитите се вкусен и хранлив додаток во дневната исхрана на сите видови птици. Бисквитите направени од цели јајца и житни култури се особено корисни за време на периодите на митарење и размножување. Дивите бобинки содржани во бисквитите помагаат да се направи хранењето на вашите птици поразновидно.
  • протеини – 11%
  • масти – 4%
  • влакна – 0,3%
  • пепел – 0,95%
Понудете бисквити како дополнителна храна.
Закачете го бисквитот внатре во кафезот со држач.
За хранење на млади птици, бисквитот се дроби на мали парчиња и се додава во дневниот оброк.
Во зависност од големината на птицата, понудете 1-3 бисквити неделно.