.

Рефлектирачки поводник CROCI

495.00 ден

Out of stock

Опис на производот

Nylon Soft Reflective Leash е дел од линијата Nylon Soft поводници. Поводникот има отпорен карабин и рачка која благодарение на основата е особено удобна при фаќање. Достапен е во повеќе големини и бои.

Димензија 15х1200 мм-550 денари, со 10 % попуст 495 денари. Достапни бои: розева,светло сина, зелена и портокалова.

Димензија 20х1200 мм- 665 денари, со 10% попуст 599 денари. Достапни бои: светло сина, темно сина, зелена и црвена.

Димензија 25х1200 мм-680 денари, со 10% попуст 612 денари. Достапни бои: светло сина, темно сина и портокалова.