Разнобоен природен песок 3-5мм “Aquael aqua Decoris” 2кг

130.00 ден

Опис на производот

Идеален за аквариуми со секаков слатководни риби.Темелно исплакнет и ослободен од контаминација, подготвен за користење.Не ги менува параметрите на водата во аквариумот.