Разнобоен природен песок 1.4-2мм “Aquael aqua Decoris” 2кг

130.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Идеален за аквариуми со секаков слатководни риби.Темелно исплакнет и ослободен од контаминација, подготвен за користење.Не ги менува параметрите на водата во аквариумот.