Професионален шампон со мед

340.00 ден

Out of stock

Опис на производот

Професионален шампон со мед наменет за кучиња со осетлива кожа.

Состојки : анјонски сурфактанти 5-15%, нејонски сурфактанти помалку од 5%, амфотерни сурфактанти помалку од 5%, хидроксипропил гуар, хидроксипропилтримониум хлорид,  мириси, натриум безонат.

Нето: 300мл