Професионален шампон - алое вера

390.00 ден

Опис на производот

Професионален шампон со алое вера – Flamingo

Состојки: алое барбаденсис, амфотерични сурфактанти, мириси, гуар хидроксипропилтримониум хлорид, хидроксипропил гуар хидроксипропилтримониум хлорид, натриум бензоат, вода.

Нето: 300мл.

За одржување на хигиена на кучиња