Прибор за дентална нега GILL

299.00 ден

Out of stock

Опис на производот

Комплет за нега на забите, дизајниран за орална хигиена кај кучето. Содржи: 100мл паста за заби со нане, четка за на прст(погодна за чувствителни кучиња и навикнување на четкање), четка за масажа на непцата (ја подобрува циркулацијата на крвта и спречува повлекување на непцата, исто така е одлична за чистење и на јазикот).

Комплет за нега на забите, дизајниран за орална хигиена кај кучето. Содржи: 100мл паста за заби со нане, четка за на прст(погодна за чувствителни кучиња и навикнување на четкање), четка за масажа на непцата (ја подобрува циркулацијата на крвта и спречува повлекување на непцата, исто така е одлична за чистење и на јазикот).