Поилки за птици

30.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Поилки за птици

Пластична поилка за птици која се прикачува на кафез. Соодветна големина така што е погодна за секој кафез. Едноставна за употреба и лесно се одржува и чисти.

Димензии: 6х5.5х3.5

Сад за поставување течности