Поилки за птици

120.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Поилки за птици

Пластична поилка за птици која се прикачува на кафезот од внатрешната страна со додаток. Едноставна за употреба и лесно се одржува и чисти.

Димензии: 15Х7см

Сад за поставување течности