Поилки за птици

40.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Поилки за птици

Пластична поилка за птици која се прикачува на кафез. Соодветна големина така што е погодна за секој кафез. Едноставна за употреба и лесно се одржува и чисти.

Димензии: 9.5Х4см

Сад за поставување течности