Подлога за терариуми за рептили

450.00 ден

Опис на производот

Подлога за терариуми за реприли бел кавиар – Flamingo

Терариумскиот песок е природен и нетоксичен, без бои и вештачки адитиви. Создава природна средина за животните во терариумот.

Нето: 4кг.

Одржување на хигиена во терариум