Поводник „Comfy Dotty Leash 2/150cm“

440.00 ден

Out of stock

Опис на производот

Поводниците од серијата DOTTY се одликуваат со декоративна лента со шарени точки. Направени се од издржлив материјал. Интересна, шарена шема во комбинација со црна основа создава елегантен комплет и прави секое домашно милениче да изгледа фантастично.

Должина: 150 цм
Ширина: 2 цм