Поводник за планинарење CROCI 18X1200 MM

1,150.00 ден

Out of stock

Опис на производот

CROCI поводникот за планинарење е идеален за планинарење или прошетка на отворено.

Посебната структура овозможува да се користи како традиционален поводник кој може да се прилагоди на две позиции. Тоа ви овозможува да го носите околу половината или рамената што го прави посебно корисен за време на прошетки и тренинзи, бидејќи вашите раце се слободни.

Цевчестиот дел од поводникот е изработен од специјален гумен материјал кој гарантира безбедно и нелизгачко држење, особено корисен во случај на потреба да се контролира кучето.

Поводникот е опремен со сигурносен затворач што може да го блокира отворот на карабинот и да спречи случајно отворање.

Достапен е во две бои: зелен и црвен.