Поводник за куче CROCI WALKING

505.00 ден

Опис на производот

Поводниците од линијата WALKING на брендот CROCI се изработени од еко кожа со декоративен принт. Имаат метален медал кој може да се изгравира и се удобни и елегантни. Достапни се во повеќе димензии и различни бои.

Димензија 120х10 цм – 505 денари, со 10% попуст 455 денари. Достапни бои: портокалова, светло сина, темно сина и бордо.

Димензија 120х15 цм – 590 денари, со 10% попуст 531 денари. Достапни бои: светло сина, темно сина, црвена и црна.

Димензија 120х20 цм – 710 денари, со 10% попуст 639 денари. Достапни бои: темно сина, црвена, портокалова, бордо и црна.

Димензија 120х25 цм – 795 денари, со 10% попуст 716 денари. Достапни бои: црна, црвена, портокалова и светло сина.