.

Поводник за куче CROCI HIKING

495.00 ден

Out of stock

Опис на производот

Поводниците од линијата CROCI HIKING се изработени од посебен, многу робустен а сепак мек материјал. Должината на поводникот е 1,2 метри, а дебелината е 10 мм. Достапен е во повеќе бои: темно сина, црвена, портокалова и зелена.