Плишан слон сив со реси 22x33x15cm

990.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

*Мека кадифена играчка
*Одлична ткаенина за гушкање и играње
*Погоден за сите раси на кучиња
*Часовна забава за играње

Дали вашето куче сака да се гушка и да игра? Мекиот duvoplus Moppy слон е кул кадифена играчка за кучиња која е ултра сакана. Лудиот чкрипеч сигурно ќе обезбеди повеќечасовна забава за играње!