Плишан мајмун мини кафен 7×12,5x10cm

455.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

*Мала кадифна играчка
*Со чкрипење за дополнителна забава
*Погоден за кученца и мали кучиња
*Часовна забава за играње

Дали вашето куче сака да се гушка и да игра? Меката дувоплус мини мајмун е мала, но забавна плишана играчка за кучиња која е ултра сакана. Лудиот чкрипеч сигурно ќе обезбеди повеќечасовна забава за играње! Идеален за кученца и мали кучиња.