Плишан зајак сив 16x39x9cm

695.00 ден

Опис на производот

*Забавна плишана играчка
*Одлична ткаенина за гушкање и играње
*Со чкрипење за дополнителна забава
*Погоден за сите раси на кучиња
*Часовна забава за играње
Опис:
Дали вашето куче сака да се гушка и да игра? Овој мек смешен зајак duvoplus е забавна играчка за кучиња која е ултра сакана. Лудиот чкрипеч обезбедува многу часови забава за играње!