Плишано мече крзнено КАФЕНО 15х28х8,5см

725.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

*Кадифен играчка
*Одлична ткаенина за гушкање и играње
*Со чкрипење за дополнителна забава
*Погоден за сите раси на кучиња
*Часовна забава за играње

Дали вашето куче сака да се гушка и да игра? Оваа мека крзнено мече duvoplus е кадифена играчка за кучиња која е ултра сакана. Лудиот чкрипеч обезбедува многу часови забава за играње!