Плишана зебра мини Црно/бела 11x11,5x9cm

455.00 ден

Опис на производот

*Мала кадифна играчка
*Со чкрипење за дополнителна забава
*Погоден за кученца и мали кучиња
*Часовна забава за играње

Дали вашето куче сака да се гушка и да игра? Меката дувоплус мини зебра е мала, но забавна плишана играчка за кучиња која е ултра сакана. Лудиот чкрипеч сигурно ќе обезбеди повеќечасовна забава за играње! Идеален за кученца и мали кучиња.