Плишана жаба Зелена со јаже 16х30х7см

695.00 ден

Опис на производот

*Забавна плишана играчка
*Одлична ткаенина за гушкање и играње
*Со чкрипење за дополнителна забава
*Погоден за сите раси на кучиња
*Часовна забава за играње

Дали вашето куче сака да се гушка и да игра? Оваа мека смешна жаба duvoplus е забавна играчка за кучиња која е ултра сакана. Лудиот чкрипеч обезбедува многу часови забава за играње!