.

Розев Плетен џемпер за куче

855.00 ден

Опис на производот

Рачно плетениот џемпер од волна ќе му озвозможи на вашиот миленик топли зимски прошетки.Наменет е за кучиња од мала раса, и целосно го заштитува миленикот. Со џемперот има и рачно плетена волнена капа, која овозможува топлина и на главата на миленикот во студените зимски денови.