Плетенка конус со јаже 36cm x 10mm црна

300.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Играчката за кучиња „Kurt“ е играчка во облик на скинче со конец со рачка изработена од 100% памук, што ја прави играчка што е исклучително цврста. Кучињата сакаат да џвакаат природно памучно јаже, па оваа играчка ќе му овозможи на вашето куче многучасовна забава. Рачката на јажето ќе ја промовира интеракцијата помеѓу вас и вашето куче. Дополнителен бонус на оваа играчка е тоа што џвакањето природно памучно јаже е одличен начин кучињата да ги одржуваат забите и непцата во добра состојба.