Пилевина за глодари

155.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Пилевина за глодари -VITAPOL Hygiene

Пилевината е природна дрвена постелнина за кафези со глодари и зајаци. Структурата на пилеината обезбедува висока апсорпција на влага и непријатни мириси.
Нето: 1.1кг.

За одржување на хигиена