Пилевина за глодари – (портокал)

207.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Пилевина за глодари -VITAPOL Hygiene – со мирис на портокал

Пилевината е природна дрвена постелнина за кафези со глодари и зајаци. Структурата на пилевината обезбедува висока апсорпција на влага и непријатни мириси.
Нето: 1.1кг.

За одржување на хигиена