Песок за терариум

150.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Песок за терариум – Vitapol

Песок за во терариум обезбедува безбедна и бактериски чиста средина за рептилите и нивната кожата.

Нето:1.5кг.

 

Одржување на хигиена во терариум