Песок за маче

180.00 ден

Опис на производот

JUNGLE – Песок за маче дијатомит

Квалитетната суровина со висок капацитет за апсорпција на мирис. Брзо ја пренесува течноста до подлогата и гарантира дека горниот слој ќе секогаш сув. Биолошки материјал добиен од природата кој не содржи парфем. Тој е антибактериски, не содржи токсични супстанции и е биоразградлив. Не се згрутчува поради неговата структура.

Нето: 7 литри

Еколошки и хигенски тоалетен песок за маче.
Го абсорбира амонијакот и целосно ја впива влагата.