Песок за во аквариум

1,600.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Песок за во аквариум (Плажа – Бел) – Flamingo

Песокот за во аквариум ја комплетира декорацијата на дното на вашиот аквариум. Песокот е нетоксичен и не испушта компоненти што може да им наштети на рибите.

Нето: 10кг

Димензии: 2/3мм.

 

Декорација за во аквариум