Песок за во аквариум

1,600.00 ден

Опис на производот

Песок за во аквариум (микс – светло мешан) – Flamingo

Песокот за во аквариум ја комплетира декорацијата на дното на вашиот аквариум. Песокот е нетоксичен и не испушта компоненти што може да им наштети на рибите.

Нето: 10кг.

Димензии: 3-6мм.

Декорација за во аквариум