Педигри грејви бонс - крцкави бисквити за кучиња

180.00 ден

Опис на производот

Крцкавите бисквити Педигри Грејви Бонс се дополнителна храна за кучиња. Тие може да се користат при тренирање на вашиот миленик, како награда или како дополнителна храна за вашето куче. Наменети се за возрасни кучиња,над 12 месеци.

Сирова белковина 12%, Сирово масло 7%, Сиров пепел 8,9%, Сирови влакна 1%, Калциум 2,5%, Омега 3 1754мг/кг.

Мали раси на кучиња се хранат со максимум 2 кекса дневно, средни раси на кучиња се хранат со максимум 3 кекса дневно, големи раси на кучиња со 7 кекса дневно. Пропорционално треба да се намали количината на редовната храна. Да се чува на ладно и суво место.