.

ПВЦ куќарка за куче

11,135.00 ден

Out of stock

Опис на производот

ПВЦ куќарката за куче е погодна за средни раси на кучиња. Куќарката е со заштита од УВ зраци и е погодна за во двор. Овозможува целосно уживање и заштита во студените зимски денови.

Димензии: 99х99х95 цм.