Најлон светлечки околувратник со појасна лента 50-70цм / 2,5цм неон жолт

890.00 ден

Опис на производот

Видливоста и безбедноста се два клучни поими кои го карактеризираат опсегот на SEEcurity од duvoplus. Рефлектирачките кабли и јаки со LED светла гарантираат оптимална видливост во темнина за да ви овозможат безбедно да го шетате вашето куче. Практичен, прилагодлив на големината на вашето куче и може да се полни преку USB.