Најлон светлечки околувратник за куче 65 цм портокалов

850.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Видливоста и безбедноста се два клучни поими кои го карактеризираат опсегот на SEEcurity од duvoplus. Трепкачките LED светла гарантираат оптимална видливост во темница за да ви овозможат безбедно да го шетате вашето куче. Практичен, прилагодлив на големината на вашето куче и може да се полни преку USB.