Пешкир за бањање за кучиња микрофибер Син 100x70cm

620.00 ден

Опис на производот

*Пешкир од микрофибер
*Високо апсорбирачки
*Лесно ја отстранува прашината и нечистотијата
*Два џеба за лесно сушење

Пешкирот за капење Microfiber е направен од микро влакна. Поради овој материјал кој брзо се впива, вашето куче брзо се суши по пливање, туширање или прошетка на пороен дожд. Лесно исушете го вашето куче без да ги навлажнете рацете со користење на двете практични рачки на крпата.