Метален кафез за миленици

5,925.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Практичен транспортер за миленици со метална вратичка. Соодветно за мали и средни раси на кучиња.  Лесно за чистење и одржување хигиена.

Димензии: 43х61х50 цм.