Метален кафез за миленици

2,900.00 ден6,310.00 ден

Метален кафез за миленици – 31cm x 47cm x 38cm
2,900.00 ден
Метален кафез за миленици – 61cm x 44cm x 51cm
5,035.00 ден
Метален кафез за миленици – 76cm x 48cm x 57cm
6,310.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

  • Метален црн кафез за миленици
  • Со додадена рачка за лесно преместување
  • Со додаден слој за еластичност и издржливост  (epoxy powder coating)
  • Со две врати кои можат да се заклучат
  • Лесно се склопува и практичен е за транспорт
  • Долниот дел може да се извлече и лесно да се исчисти