Магнет за чистење на стаклото

590.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Магнет за чистење на стаклото од аквариумот – Flamingo

Едната половина ја ставате од внатрешната страна на аквариумот, а другата половина однадвор, со помош на магнетот за чистење ќе ја исчистите внатрешноста  на аквариумот многу поедноставно и лесно.

Димензии: 11х4.5х4см.

Додаток за аквариум