Магнетен чистач за стакло “Tetra Flat M”

816.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

  • Магнетниот чистач за стакло „Tetra Flat M“ ви овозможува брзо и темелно чистење на аквариумско стакло со дебелина до 6 мм.
  • Поширокиот агол за чистење го прави особено лесно чистењето на аглите на аквариумот.
  • Ергономската површина против лизгање обезбедува удобност при чистење.
  • Лебдечкиот дел во внатрешноста на аквариумот спречува влажни раце и гребнатини на стаклото.