Лулашка за птица

160.00 ден

Out of stock

Опис на производот

Пластична лулашка за птица, која се прикачува на кафезот. Лулашката е наменета за поголема активност и забава на вашата птицата, а притоа и да го направите кафезот поубав со овој додаток.

Димензии:10х15см

 

Забава за птици