Лежалка “Siesta ” 70x60x18цм

1,890.00 ден

Out of stock

Опис на производот

“Siesta” лежалките ќе додадат боја во вашата куќа и ќе го направат вашето домашно милениче среќно.

Овие правоаголни кревети се внимателно завршени и изработени од издржливи материјали. Тие имаат отстранлива перница и благодарение на тоа нема потреба да се пере целата лежалка туку само оној дел  кој е најмногу извалкан. Дизајнирана е за мачки  и кучиња.
Лежалката е со димензии 70x60x18цм и е достапна во сите бои претставени на фотографиите.
Димензиите на лежалката се надворешните димензии.