Лежалка “Nest ” 58x84x17цм

1,690.00 ден

Out of stock

Опис на производот

“Nest” лежалкитe ќе го направат вашето домашно милениче среќно. Овие кревети се внимателно завршени и изработени од издржливи материјали. Дизајнирана е за мачки  и кучиња.
Лежалката е со димензии х58(гнездо)х84(отворена)x16цм и е достапна во повеќе бои.
Димензиите на лежалката се надворешните димензии.