Лежалка “Nest ” 44x64x15цм

1,490.00 ден

Out of stock

Опис на производот

“Nest” лежалкитe ќе го направат вашето домашно милениче среќно. Овие кревети се внимателно завршени и изработени од издржливи материјали. Дизајнирана е за мачки  и кучиња.
Лежалката е со димензии 44(гнездо)х64(отворена)x16цм и е достапна во сите бои претставени на фотографиите.
Димензиите на лежалката се надворешните димензии.