Лежалка “Elemental” 90x80x15цм

2,190.00 ден

Out of stock

Опис на производот

“Elemental” лежалките се полни со висококвалитетна полиуретанска пена која е отпорна на деформација што се јавува како резултат на долготрајната употреба. Перницата е пренослива и може да се пере во машина.
Лежалката е со димензии 90х80х15 цм и е достапена во сите бои претставени на фотографиите.
Димензиите на лежалката се надворешните димензии.