Лежалка/куќарка за миленици 3во1

2,000.00 ден

Нема на залиха

Опис на производот

Лежалка/куќарка за миленици 3во1
Истиот производ може да биде лежалка, фотеља и куќарка.
Легло за миленици овозможува совршено удобен и луксузен простор за Вашиот миленик.

Полнењето е изработено од 100% природен материјал.
Надворешниот дел е направен од материјал кој не дозволува да се лепи крзното на Вашиот миленик.

Димензии: 40х40х52см

Боја: Розева

Истиот производ може да биде лежалка, фотеља и куќарка.
Легло за миленици овозможува совршено убоден и луксузен простор за Вашиот миленик.