Лежалка/куќарка за миленици со завеси

2,000.00 ден

Out of stock

Опис на производот

Легло за миленици овозможува совршено удобен и луксузен простор за Вашиот миленик.
Леглата имаат дебела внатрешна подлога и овозможуваат меко и топло спиење кое Вашиот миленик ќе го обожава. Полнењето е изработено од 100% природен материјал.
Надворешниот дел е направен од материјал кој не дозволува да се лепи крзното на Вашиот миленик.

Димензии: 50х40х32см

Боја: Црвена

Легло за миленици овозможува совршено убоден простор за Вашиот миленик.
Леглата имаат дебела внатрешна подлога и овозможува меко и топло спиење кое Вашиот миленик.